Našu školu posetili su mnogi cenjeni profesori, nastavnici i direktori beogradskih škola, kao i visoki državnici. Na ovoj strani možete pročitati komentare i utiske nekih od njih.

„Drago nam je što imamo priliku da radimo na maketama u ovakvoj laboratoriji i što profesorka uvek ima puno razumevanja i pokušava da nam što detaljnije objasni svaku vežbu da bi svako od nas mogao zapravo da vidi tu primenu elektronike u svakodnevnom životu.”

Ina Đipalo, učenica 2. razreda

„Sve ono što radimo u teoriji primenjujemo u praksi i na taj način mnogo lakše savladavamo gradivo.”

Anđela Bjelanović, učenica 2. razreda

„Pre svega, na času u laboratoriji nastavnik pripremi uputstvo kojim nas uvodi u tok vežbe kako bismo što uspešnije uspeli da završimo ono što nam je zadato. Na početku svake vežbe nastavnik nas podeli u manje grupe, što je dobro, jer se na taj način učimo timskom radu i zajedno dolazimo do rešenja.”

Iva Milutinović, učenica 2. razreda

Oduševljen sam uslovima koje škola pruža učenicima kako za učenje, tako i za razonodu. Poznavanje rada na računaru i engleskog jezika su ključ za uspešnu budućnost, a upravo takvo znanje se stiče u ovoj školi.

Miroljub Mosurović
direktor OŠ „Svetozar Miletić“

Škola pruža praktično znanje učenicima iz oblasti IT tehnologija, ali i opšte obrazovanje. Smatram da ovakav tip srednje škole daje odličnu osnovu za nastavak školovanja, ali i šansu za brzo zaposlenje.

Milorad Jauković
direktor OŠ „Laza Kostić“

Posebno mi se svidelo što će deca osim teorijskih časova imati puno praktične nastave i što će imati priliku da uče od zaposlenih u kompaniji Comtrade.

Salim Goranac
direktor OŠ „Sava Jovanović Sirogojno“

Smatram da je od izuzetne važnosti činjenica da su učionice osmišljene u cilju primanja malog broja učenika. To podstiče mentorski rad i bolje uslove u razvoju i obrazovanju svakog učenika.

Ljiljana Milošević
nastavnica srpskog jezika OŠ „Duško Radović“

Učenici ove škole dobijaju sve što je neophodno; od bezbednosti, preko udžbenika i svih ostalih sredstava za rad, pa sve do mladog i profesionalnog nastavničkog kadra i savremene nastave. Sa zadovoljstvom ću svojim učenicima preporučiti nastavak njihovog školovanja u Srednjoj školi za informacione tehnologije.

Tajana Buljan
učiteljica OŠ „Dušan Vukasović Diogen“

Od izuzetnog značaja je praktičan rad koji je obezbeđen učenicima ove škole. U prostoru ComTrade-a učenici svoju teoriju mogu potkrepiti praksom, dok se najboljima osmehuju i buduća radna mesta u ovoj kompaniji. Zaista je sjajno što je škola u mogućnosti da pruži ovakve uslove svojim učenicima i nagradi ih za svoj trud i rad.

Persida Komatina
nastavnica likovne kulture OŠ „Duško Radović“

Smatram da je značajna motivacija koju učenici dobijaju u ovoj školi, kao i praktičan rad u oblasti u kojoj se školuju. Omogućena im je visoka prohodnost, kako u nastavku školovanja, tako i u budućem zaposlenju, a to je zaista za svaku pohvalu.

Slađana Stamenović
nastavnica hemije OŠ „Dragan Hercog“

Prostor u kom će učenici boraviti je fenomenalan. Očekujem da će uz ovakve uslove za rad učenici imati priliku da se moderno usavrše i da idu u korak sa vremenom i savremenim tehnologijama.

Sonja Zdravković
nastavnica muzičke kulture OŠ „Stevan Sremac“

Očekivala sam veoma visoku školarinu za školu koja je opremljena vrhunskom opremom. Prijatno sam iznenađena saznanjem da je cena i više nego pristupačna, čime će mnoga deca koja zaista žele i vole IT tehnologije moći ovde da nadograđuju svoje znanje.

Lenita Vukojević
direktorka OŠ „Vasa Čarapić“

Kada su nastavnici zadovoljni, i deca su. Kvalitetan izbor nastavnog osoblja i adekvatni uslovi koje ITHS pruža, budućim učenicima otvoriće nove puteve i pripremiti ih za izazove koji ih čekaju u budućnosti.

Boško Svilar
direktor OŠ „Dušan Vukasović Diogen“

Prostor u kom će deca boraviti je savremen i prilagođen novijim generacijama. Škola vodi računa o željama i potrebama budućih učenika što će se, sigurna sam, odraziti na uspeh i kvalitetno obrazovanje dece koja je budu pohađala.

Slavica Jovanović
pedagog OŠ „Bora Stanković“

ITHS ruši stereotipe privatnog obrazovanja. Jasno je da upis neće biti lak i da će ovu školu pohađati učenici koji to zasluže.

Đina Uzelac
pedagog i VD direktora OŠ „Mladost“

Napokon imamo i mi školu za uzor! Odlična ideja, još bolja realizacija. Prostor je fascinantan, a uslovi fenomenalni. Spoj teorije i prakse koju ITHS nudi otvoriće mnoga vrata učenicima ove škole.

Nebojša Trifić
direktor OŠ „Miloje Vasić“

Oduševljena sam mogućnošću dnevnog boravka. Zaista je sjajno što deca mogu biti u školi sve vreme dok su njihovi roditelji na poslu, a da pri tom, zabavljajući se u ovom prostoru, uče i napreduju.

Ilinka Miletić
pomoćnica direktora OŠ „Đorđe Krstić“

Oduševljena sam opremom koja je na raspolaganju studentima ove škole. Definitivno ću organizovati posetu učenika tehnološkom centru kako bi se upoznali sa svim mogućnostima koje su im ovde na raspolaganju.

Irena Brajević
direktorka Osme beogradske gimnazije

Praksa koju dobijaju u ovoj školi je neprocenjiva. Takođe, uče po najnovijim programima, čime se na brži i efikasniji način pripremaju za budućnost koja ih čeka.

Đurađ Banjac
direktor Elektrotehničke škole

Ovo je prostor 21. veka. Tehnička opremljenost pruža niz izuzetnih mogućnosti, kako sadašnjim, tako i budućim učenicima i omogućava im da se razviju u kvalitetne IT profesionalce.

Miloš Bjelanović

Škola odiše radom i disciplinom. Nadam se da će biti dostupno većini srednjoškolaca kojima će ovakvo obrazovanje biti od velikog značaja prilikom izbora buduće profesije.

Marija Miletić
direktorka XIV beogradske gimnazije

Prostor je veoma lepo organizovan. Učenicima koji se budu školovali ovde zaista će biti uživanje dolazak i boravak u školi, što će, verujem, pozitivno uticati na njihove rezultate.

Milibor Saković
direktor Prve ekonomske škole