ZAVIRITE U COMTRADE SREDNJU ŠKOLU, NAJMODERNIJU IT ŠKOLU U REGIONU!

Pridruži nam se na Open Dayu i otkrij svoj IT put

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS otvara svoja vrata svim osnovcima i njihovim roditeljima koji su zainteresovani da upoznaju najbolje uslove za učenje i rad po najvišim svetskim standardima.

Imaćete priliku da steknete pravi utisak o modernim uslovima školovanja, vidite kako izgledaju mentorska nastava i praktično učenje kroz realne projekte i upoznate se sa ITHS-ovim IT laboratorijama. Pored jedinstvenog i praktičnog načina rada, ITHS se izdvaja po činjenici da je jedina srednja škola smeštena u poslovnom kompleksu jedne od najuspešnijih IT kompanija – Comtradea, što učenicima pruža profesionalni razvoj od samog početka.

Zato zabeležite 16. mart u kalendaru i pridružite nam se. Ulaz na ITHS Open Day je potpuno besplatan, ali je broj mesta strogo ograničen. Prijavite se što pre i obezbedite svoje mesto.

Savski nasip 7, Novi Beograd

Subota, 16. 3. 2024, od 11h

Šta vas sve očekuje na ITHS Open Dayu?

Učenici će imati priliku da na svojoj koži osete kako je to biti učenik ITHS-a, da vide na koji način se uči i kakvi su profesori, kao i da otkriju inspirativan ambijent u kome provode svoje školske dane. Roditelji će moći da se upoznaju sa načinom rada škole i okruženjem, dobiju odgovore na sva pitanja i zaista steknu utisak kako izgleda kada im dete pohađa najmoderniju srednju školu za buduće IT stručnjake.

Zajedno ćete zaviriti u moderno opremljene učionice, amfiteatar, restoran i IT klub, u kojima se održava interaktivna nastava i koriste pametne table, laptop računari i tableti, elektronski dnevnik i mnogobrojne obrazovne aplikacije koje zajedno školovanje na ITHS-u čine stvarno posebnim.

Dobro došli na ITHS

Svečani prijem počinje u 11 časova. Na samom ulazu u školu srdačno će vas dočekati direktor i profesori škole. U kratkom obraćanju direktor će vas upoznati sa radom škole, obrazovnim profilima, kao i organizacionom strukturom.

Radionica iz programiranja: Moja prva aplikacija

Na ovoj zanimljivoj radionici učenici će se upoznati sa osnovama programiranja i programskim jezikom C#, koji spada u programske jezike koji su objektno orijentisani. Korišćenjem integrisanog razvojnog okruženja Microsoft Visual Studio učenici će na jednostavan način naučiti da kreiraju aplikaciju Windows Forms. U okviru ove radionice radiće se na aplikacijama koje koriste baze podataka i manipulaciju podacima.

Radionica iz elektronike: Zaviri u svet elektronskih komponenata

Na ovoj radionici učesnici će imati priliku da se upoznaju sa elektronskim komponentama i steknu neophodna teorijska i praktična znanja za realizaciju projekata tokom radionice. Vežbe koje će se realizovati su tajmer, bedž sa diodama, tranzistorski migavac, tranzistorski migavac sa regulacijom, čuvar frižidera, rasterivač krtica i LED termometar.

Radionica iz multimedije: Otkrij kreativni deo IT-ja

Računarska grafika i multimedija imaju važnu ulogu u procesu nastanka i razvoja funkcionalnosti softverskih rešenja. Tokom ove radionice učenici će se upoznati sa programima za obradu slika, zvuka i video-fajlova i izradu animacija. Radiće na kreiranju lavirinta u vidu igrice, dodavanju efekata, pripremi grafičkih elemenata za animaciju robota, kretanju složenih figura na primeru robota u Animateu, kao i montaži muzičkog video-spota u Premieru.

Imate pitanja?

Roditelji će zajedno sa svojom decom imati priliku da postave sva pitanja, kao i da se upoznaju sa menadžmentom škole i nastavnicima. Na taj način potrudićemo se da odgovorimo na sve vaše potencijale nedoumice i pružiti vam sve potrebne informacije o školovanju u ITHS-u.

Broj mesta je ograničen,

prijavite se na vreme!

Saznajte uživo sve što vas zanima o ITHS-u

Ukoliko vam jedinstveni način školovanja u ITHS-u zvuči privlačno, ali i dalje imate neke nedoumice, Open Day je sjajna prilika da doživite ITHS kroz lično iskustvo i iz prve ruke saznate zašto je ovo školovanje posebno.

Šta očekuje učenike?

» Svečani prijem i upoznavanje sa radom škole
» Radionica iz programiranja
» Zanimljive vežbe iz elektronike
» Upoznavanje sa obradom slika, zvuka, videa i animacije
» Mogućnost postavljanja dodatnih pitanja

Šta očekuje roditelje?

» Upoznavanje sa direktorom i nastavnicima
» Opis nastavnih i vannastavnih aktivnosti
» Upoznavanje sa zanimanjima nakon školovanja
» Dodatni popust na već snižene cene školarina do 26%
» Mogućnost da pitaju sve što ih interesuje

Koliko još do Open Daya?

2024/03/16 11:00:00

ITHS: Najtraženije IT obrazovanje za svetske mogućnosti

Učenici u ITHS-u imaju priliku da dožive nesvakidašnje srednjoškolsko obrazovanje najmodernije IT škole u regionu. Raznolikost sekcija i praktičnih projekata svakom učeniku omogućava da se pronađe u oblasti koja najviše odražava njegove talente i sklonosti, a okruženost jednako motivisanim učenicima stvara pozitivno okruženje, te jedni druge guraju ka napretku.

ITHS nije obična srednja škola, jer se u njoj ljubav prema radu na računaru i talenat učenika u vezi sa tom oblašću pretvaraju u siguran put ka uspešnoj karijeri kroz sledeće beneficije:

Praksa na realnim projektima

Projektni centar ITHS-a je pravo mesto za svakoga ko još tokom srednje škole želi da se susretne sa klijentima, organizuje projekat i stekne profesionalno iskustvo.

Praksa na realnim projektima

Praktična i odmah primenljiva znanja

Ključ inovativnosti leži u jedinstvenom pristupu i osposobljavanju učenika ITHS-a za najtraženije poslove današnjice, kao i u sticanju veština za poslove budućnosti.

Praktična i odmah primenljiva znanja

Najmoderniji uslovi školovanja

Beskompromisno smo posvećeni modernizaciji obrazovnog sistema kroz integraciju najnovijih edukativnih tehnologija i savremenih pristupa.

Najmoderniji uslovi školovanja

Bogate vannastavne aktivnosti

Pored uskostručnih znanja, insistiramo i na sticanju opšteg obrazovanja, kao i na kulturnom, kreativnom i sportskom angažovanju svojih đaka.

Bogate vannastavne aktivnosti

Mentorski rad i posvećeni profesori

Uz pomoć svojih profesora i mentora učenici stiču praktična znanja i veštine najboljih stručnjaka iz IT oblasti koje će moći da primene u savremenom svetu.

Mentorski rad i posvećeni profesori

Doživotna garancija znanja

Uz pomoć svojih profesora i mentora učenici stiču praktična znanja i veštine najboljih stručnjaka iz IT oblasti, koje će moći da primene u savremenom svetu.

Doživotna garancija znanja

Međunarodno priznate diplome i mogućnost diplomiranja sa dve diplome (SRB i USA)

Pored diplome Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učenici ITHS-a imaju priliku da steknu i USA diplomu srednje škole. Prohodnost na najbolje fakultete u zemlji i inostranstvu je još jedna beneficija koju učenici ITHS-a stiču.

Međunarodno priznate diplome i mogućnost diplomiranja sa dve diplome (SRB i USA)

Školovanje u Comtrade tehnološkom centru

ITHS se nalazi u najmodernijem Comtrade tehnološkom centru, te kreira pozitivno okruženje i ambijent prijatan za učenje i rad.

Školovanje u Comtrade tehnološkom centru

Razvijanje individualnosti svakog učenika

Dinamika radnog okruženja, poštovanje i prihvatanje različitosti uz međusobno druženje i razumevanje veoma su bitni činioci sazrevanja učenika.

Razvijanje individualnosti svakog učenika

Onlajn platforma za učenje

Testovi, interaktivni materijali i čet-konsultacije sa profesorima su na raspolaganju i učenicima i roditeljima u bilo koje vreme i na bilo kojoj lokaciji.

Onlajn platforma za učenje

Prijavite se na vreme: Postanite učenik ITHS-a na jedan dan!

Otkrijte kako se obrazuju savremeni lideri i obezbedite dodatni popust na već snižene cene do 26%

Dobro znamo da je odabir srednje škole prekretnica u životu svakog deteta, ali i njegovih roditelja. Kako bismo vam pokazali da stojimo iz svojih reči, pozivamo vas da dođete na besplatan Open Day i da iz prve ruke dobijete informacije i iskusite školovanje u IT kompleksu uživo, pre nego što donesete konačnu odluku. Pored jedinstvenog iskustva, očekuje vas i poklon-popust na već snižene cene školovanja.
Broj mesta je strogo ograničen, prijavite se što pre. Očekujemo vas u subotu, 16. 3. 2024, u 11 časova.

„Upis na ITHS je jedna od najboljih odluka koje smo doneli za svoje dete”

„Praktična perspektiva”

Škola pruža praktično znanje učenicima iz oblasti IT tehnologija, ali i opšte obrazovanje. Smatram da ovakav tip srednje škole daje odličnu osnovu za nastavak školovanja, ali i šansu za brzo zaposlenje.

Milorad Jauković

direktor OŠ „Laza Kostić“

„Efikasna vežba”

Nastavnik nas uvodi u tok vežbe uputstvom, nakon čega nas deli u manje grupe. Ova praksa olakšava efikasno izvršavanje zadataka, jer se uspešno koristimo timskim radom, što doprinosi zajedničkom dolasku do rešenja.

Iva Milutinović

učenica 2. razreda

„Najbolja odluka za naše dete”

Jedna od najboljih odluka koje smo doneli prilikom odabira srednje škole za svoje dete jeste ta što smo se odlučili za ITHS. U ovoj školi naše dete je ostvarilo sve svoje potencijale i shvatilo čime želi da se bavi u budućnosti.

Vladimir Đorić

roditelj

„Profesori su posvećeni”

Drago nam je što imamo priliku da radimo na maketama i što profesorka uvek ima mnogo razumevanja i pokušava da nam što detaljnije objasni svaku vežbu, kako bi svako od nas zapravo mogao da vidi tu primenu elektronike u svakodnevnom životu.

Ina Đipalo

učenica 2. razreda

„Savremeno obrazovanje”

Prostor u kom će deca boraviti je savremen i prilagođen novijim generacijama. Škola vodi računa o željama i potrebama budućih učenika, što će se, sigurna sam, odraziti na uspeh i kvalitetno obrazovanje dece koja je budu pohađala.

Slavica Jovanović

pedagog OŠ „Bora Stanković“