iOS I ANDROID APLIKACIJA ITHS-a



Samo za učenike ITHS-a kreirali smo edukativni alat po najsavremenijim standardima – ITHS iOS i Android aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.



Da li ste zamišljali da vaša škola prati sve svetske trendove? Da li biste želeli da učenje i usvajanje znanja budu još lakši i brži i da isprobate nešto jedinstveno u oblasti obrazovanja u regionu? Besplatna ITHS aplikacija vam omogućava pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način savladavanja gradiva – preko vašeg Androida, iPhone ili iPad uređaja.


IT obrazovanje po meri modernog doba

Besplatna iOS i Android aplikacija namenjena je učenicima ITHS-a i omogućava jedinstven pristup e-Learning platformi. Moderan način učenja poput ovog daje priliku svim đacima da savladaju sva potrebna znanja i veštine preko svog mobilnog ili tablet uređaja.

Aplikacija ITHS-a proširuje iskustvo tradicionalnog pristupa nastavi, smeštajući kompletan materijal sa predavanja u vaš omiljen Android ili Apple gedžet.



Sve što vam je potrebno sada je još dostupnije

Nikada nije bilo lakše pripremiti se za kontrolni ili pismeni zadatak. ITHS aplikacija vam omogućava da u bilo kom trenutku testirate svoje znanje iz oblasti koju učite. Nakon samo nekoliko klikova saznaćete da li ste naučili sve potrebne lekcije i zadatke. Izaberite, prevucite, dodajte tačan odgovor, jednostavno i lako. Sada i vi možete testirati svoje znanje, ma gde da se nalazite.

Možete četovati sa svojim profesorima u svakom trenutku, rešavati razne testove, gledati zanimljive video-materijale. Uživo možete pratiti razna predavanja i seminare, razmenjivati utiske i znanja sa ostalim učenicima. Još više ćete moći da upotpunite svoje znanje.

Materijali za učenje bilo kad i bilo gde

Do materijala potrebnih za učenje u nekoliko jednostavnih koraka. Više ne morate kad propustite neki čas da propitujete drugare šta ste propustili ili da prepisujete iz njihovih svezaka. Sve dostupne nastavne materijale možete preuzeti preko aplikacije Srednje škole za informacione tehnologije i vaše lakše učenje može da počne.

Live Chat

Videos

Tasks

Live Class

Courses

Messages

Rešavajte testove i proverite svoja znanja u svakom trenutku

Više ne morate da pitate nekoga da vas preslišava i da se tako uveri da li ste naučili neku lekciju. Sada sami, na zanimljiv i moderan način, možete da proverite koliko ste naučili i napredovali, a u kojoj oblasti još možete da unapredite svoja znanja. Izaberite vrstu testa, prevucite ili dopišite tačan odgovor. Sada svoja znanja možete proveriti bilo kad.

Pitajte svog profesora sve što vas zanima

U svakom trenutku imaćete jedinstvenu priliku da pitate sve što niste razumeli ili da saznate nešto više od onoga što se pričalo na času – preko čet konsultacija sa svojim profesorima. Možete i da razmenjujete savete sa svojim drugarima iz škole i da u svakom trenutku budete u toku sa svim dešavanjima u školi.


Preuzmite iOS i Android aplikaciju odmah

iOS ili Android aplikaciju možete preuzeti veoma jednostavno, preko App Store ili Google Play Store prodavnica ili klikom na slike pored.

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte učenje preko ITHS mobilne aplikacije!