Nova ITHS iOS aplikacija

Znanje za nove generacije


Samo za učenike ITHS-a kreirali smo edukativni alat po najsavremenijim standardima – ITHS iOS aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

Besplatna ITHS iOS aplikacija vam omogućava pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način savladavanja gradiva – preko vašeg iPhone ili iPad uređaja

Preuzmite aplikaciju.IT obrazovanje po meri modernog doba

Besplatna iOS aplikacija namenjena je učenicima ITHS-a i omogućava jedinstven pristup e-Learning platformi. Moderan način učenja poput ovog daje priliku svim đacima da savladaju sva potrebna znanja i veštine preko svog mobilnog ili tablet uređaja.

Aplikacija ITHS-a proširuje iskustvo tradicionalnog pristupa nastavi, smeštajući kompletan materijal sa predavanja u vaš omiljen Apple gedžet. Preuzmite aplikaciju.Proverite svoja znanja, ma gde da se nalazite

Nikada nije bilo lakše pripremiti se za kontrolni ili pismeni zadatak. ITHS aplikacija vam omogućava da u bilo kom trenutku testirate svoje znanje iz oblasti koju učite. Nakon samo nekoliko klikova saznaćete da li ste naučili sve potrebne lekcije i zadatke. Izaberite, prevucite, dodajte tačan odgovor, jednostavno i lako. Sada i vi možete testirati svoje znanje, ma gde da se nalazite.

Zabeležite sve potrebne informacije

Dok čitate lekcije u aplikaciji, u svakom trenutku možete ostaviti beleške, koje će vam pomoći prilikom preslišavanja i obnavljanja gradiva. Takođe, u svakom trenutku možete se podsetiti gde ste stali ili izmeniti napravljene beleške. Osim u lekcijama, beleške možete ostavljati i sebi u kalendaru kako biste se podsetili na planirane obaveze. Ovo garantuje da su vam sada vaši planeri uvek nadomak ruke.

Lako, brzo, jednostavno

Putem ITHS aplikacije možete naći potrebne odgovore na pitanja i zadatke iz lekcija. Preuzmite potrebne materijale za učenje, pristupite velikoj bazi multimedijalnog i interaktivnog sadržaja, pregledajte odgovore iz baze često postavljenih pitanja i budite u kontaktu sa svojim profesorima.

Budite u toku sa svim dešavanjima u ITHS-u

Ostanite u toku sa nastavnim planom i programom, bez obzira na to koji smer pohađate. Putem ITHS aplikacije poruke, vesti, instrukcije za učenje, priručnike i obaveštenja dobijate direktno na svoj omiljeni uređaj.

Sve što vam je potrebno za učenje na samo jedan klik od vas

Bez obzira na to da li ste na putu, kratkom odmoru ili šetate na ulici, u svakom trenutku kod sebe imate moćan alat koji će vam omogućiti maksimalnu slobodu prilikom učenja.

Pristupite lekcijama, skriptama i multimedijalnom sadržaju, preuzmite materijale, rešite testove, organizujte svoje radne zadatke putem mobilnog telefona ili tablet računara. Sve vam je nadohvat ruke, uvek i svuda.

Besplatna ITHS App

  • Znanje na dodir i svuda sa vama
  • Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od vas
  • Proverite svoje znanje bilo kada i bilo gde
  • Pratite predavanja uživo
  • Ostanite povezani van časa
  • Budite u toku sa svim informacijama
slika

Preuzmite aplikaciju odmah

ITHS iOS aplikaciju možete preuzeti preko prodavnice App Store (klikom na sliku).

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte i vi učenje preko ITHS iOS aplikacije!